dimecres, 14 de novembre de 2007

SALVETE

EGO SUM VERGILIUS:JO COM A ALUMNE DE LLATI I DE GREC, PENSE QUE ESTA ASSIGNATURA ES PROU INTERESSANT I QUE ANEM A APRENDRE MOLT. TAMBE HE DE DIR QUE A AQUESTA ASSIGNATURA ME HO MOLT BE I ESPERE APROVAR PERQUE MEU MEREIXC.
COMPANY /encara falten/
MIHI NOMEN EST CARMEN: HOLA! SOC ALUMNA DE GREC I LLATI I M'HA AGRADA APRENDRE AQUESTES LLENGUES CLASSIQUES!! SON MOLT INTERESSANTS!!
MIHI NOMEN EST ALBA:SON ASIGNATURES GUAIS...M'APUNTI A GREC I LLATI PERQUE QUASI NINGU EN DONAVA I VOLIA SABER QUE EREN..APART ME PAREIXEN INTERESANTS!
MIHI NOMEN EST MARIA:ESTA ASSIGNATURA ES LA MILLOR QUE HE DONAT EN LA MEUA VIDA!!NO SON PER A RES ABURRIDES, DE FET SON MOLT ENTRETINGUDES I INTERESANTS!!M'AGRADEN MOLT!!!!
MIHI NOMEN EST SOTERES:L'ASSIGNATURA HEM PAREIX UN POC DIFICIL, PERÒ M'AGRADA PER QUE T'ENSENYES COSES NOVES I INTERESANTS!!!
MIHI NOMEN EST INMA:LES LLENGUES CLASSIQUES M'HAN AGRADAT MOLT, ENCARA QUE PENSAVA QUE EREN UN POC AVORRIDES PERO M'HE N'ADONAT DE QUE NO SON TAN AVORRIDES.TAMBE SON INTERESANTS!!!
MIHI NOMEN EST FLAVIUS IOSEPHUS:M'AGRADA ESTUDIAR LLENGUES CLÀSSIQUES PERQUÈ M'AGRADA MOLT LA HISTÒRIA DELS POBLES CLÀSSICS.